طرز تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو

  • طرز تهیه پاستا مرغ با سس آلفردو

    آلفردو یک نوع از سس مخصوص پاستاست که طرز تهیه آن را مفصلا برای شما آموزش خواهیم داد. امروز طرز تهیه پاستا با سس سفید یا همان سس آلفردو را برای شما آماده کرده ایم، پاستایی متفاوت که قطعا از خوردن آن لذت خواهید برد. 

    طرز تهیه سس آلفردو

    کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

    مواد لازم:

    پاستا 4تا5 فنجان پخته شده

    ذرت به مقدار لازم

    لوبیای سیاه به مقدار لازم

    2 فنجان مرغ پخته شده

    سس آلفردو به میزان لازم

    1 قاشق غذا خوری ادویه تاکو

    1 فنجان پنیر موتزارلا

    1 فنجان پنیر چدار

    طرز تهیه:

    پاستای پخته شده را به همراه ذرت، مرغ، لوبیای سیاه و سس آلفردو و ادویه تاکو به خوبی مخلوط کنید؛ سپس مواد را داخل ظرف پیرکس ریخته و بر روی آن را با پنیر موتزارلا و چدار ( یا هر پینیر دلخواه دیگری) پر کنید؛ در ظرف را فویل کشیده و به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید. نوش جان